Acasă Politic Bucuresti: Traian Basescu: “Am mai mult respect pentru Dan Voiculescu decat pentru...

Bucuresti: Traian Basescu: “Am mai mult respect pentru Dan Voiculescu decat pentru Crin Antonescu sau Victor Ponta”

DISTRIBUIȚI

111848 – 18072012 – Presedintele suspendat Traian Basescu sustine ca are mai mult respect pentru Dan Voiculescu, decat pentru Crin Antonescu sau Victor Ponta.„Voiculescu macar a fost cinstit, este un adversar cinstit. Si-a pus trusturile media de sapte ani pentru denigrare, a fost singurul care acum doua luni a spus ‘asta este graficul de suspendare a presedintelui’. Mai mult respect am pentru Voiculescu, ca politician, care a spus cinstit ‘asta e obiectivul meu’, decat pentru oamenii astia care spun ‘noi aparam interesul national’„, a spus Traian Basescu, marti seara, la Romania Tv.Presedintele suspendat a explicat ca Dan Voiculescu „a fost impotriva interesului national de la bun inceput” si „are interesele lui – bani, influenta, sa-si salveze pielea de la puscarie”.

Basescu a afirmat ca „Voiculescu are lachei care de dimineata pana seara mint”, numindu-l pe Mihai Gadea „Ghidea ala care a fost pastor – ‘Galmea’ – ala pe care l-a facut de ras Mihai Razvan Ungureanu in emisiune”.

„Oamenii astia plaseaza de dimineata pana seara minciuni in capul oamenilor. Dar sunt oameni cinstiti in trust, Doamne fereste, eu vorbesc despre propagandistii platiti. Crin Antonescu este in subordinea directa a lui Voiculescu, incearca sa il scape pe Voiculescu de puscarie. La Antena nu se spune niciodata ca e mincinos, ca doarme mult, e o luminita Crinut. Nu ne mai putem minti, sa stam delicat in varful limbii, sa nu ii mai atingem cumva pe coruptii cu bani””, a precizat presedintele suspendat. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.