Acasă Politic Drobeta Turnu Severin: Prins la vama cu 12.000 de pachete de tigati...

Drobeta Turnu Severin: Prins la vama cu 12.000 de pachete de tigati de contrabanda

DISTRIBUIȚI

111547 – 05072012Poliţiştii de frontieră mehedinţeni şi vameşii din Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier II au confiscat miercuri seara 12.000 de pachete cu ţigări de provenienţă sârbească.

Ţigările ascunse în plafonul şi pereţi dubli ai unui autofurgon care transporta cărămidă, aparţineau unui tânăr de 21 de ani din municipiul Turnu Severin şi erau destinate vânzării în mod ilegal în sudul judeţului Mehedinţi.

           Poliţiştii de frontieră mehedinţeni i-au întocmit severineanului lucrare penală în care se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de introducere în sau scoaterea din ţară prin locurile stabilite pentru controlul vamal, prin sustragere de la controlul vamal a bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub regim vamal, dacă valoarea în vamă a bunurilor sau mărfurilor sustrase este mai mare de 20000 de lei în cazul produselor supuse accizelor.

         Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 12.000 euro şi autovehiculul în valoare de 2500 euro au fost confiscate. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.