Acasă Politic Oradea: Ponta: „Si pedelistii ar vota Da, ca sa scape de Traian...

Oradea: Ponta: „Si pedelistii ar vota Da, ca sa scape de Traian Basescu”

DISTRIBUIȚI

112017– 25072012 – Premierul Victor Ponta a afirmat, marti, la un miting electoral la Oradea, ca „si pedelistii ar vota ‘Da’, ca sa scape de Traian Basescu „. Ponta le-a spus celor adunati la miting ca presedintele suspendat Traian Basescu pleaca, daca duminica, la referendum, peste 5,2 milioane de romani vor veni la vot si vor vota ‘Da’.  „Basescu va pleca”, le-a promis premierul Victor Ponta oradenilor adunati marti seara, in piata centrala a orasului„Am obligatia ca premier sa va spun si dumneavoastra si tuturor romanilor ce trebuie sa facem dupa ce scapam de Basescu.

El este cel care l-a pus pe Boc si ceilalti de la PDL sa taie salariile profesorilor, politistilor. Noi am venit la guvernare de doua luni si deja am marit…voi trebuie sa spuneti Da ca sa dam inapoi ce ne-a luat Basescu”, a afirmat premierul.

Ponta a continuat sa conditioneze diverse masuri economice si sociale de un vot pentru demiterea presedintelui suspendat: „Basescu este cel care a cerut lui Boc csa taie pensiile celor mai amarati, pensionarii. Daca spuneti pe 29 Da putem sa dam in continuare pensiile inapoi. Basescu a distrus 700.000 de locuri de munca, a lasat tinerii sa termine liceul someri. Basescu a distrus toate formele cinstite din aceasta tara, care nu cotizau la campania PDL. Am adus la buget un un miliard doua sute de milioane, trebuie sa intelegeti cat furau oamenii astia de la dumneavoastra. Trebuie sa spuneti Da ca sa-i scoatem de la furtul banilor publici”.

Ponta le-a mai spus oradenilor ca daca voteaza Da la referendum guvernarea USL va deschide spitalele inchise de Basescu.

Ponta si-a luat si un angajament fata de romani: „Romania a fost distrusa de Traian Basescu, un scorpion care a intepat pe toti cei care i-au fost alaturi. Am venit sa va spun si sa-mi iau angajamentul ca eu, ca premier, eu voi lucra pentru aceasta tara impreuna cu presedintele Romaniei, Crin Antonescu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.