Acasă Politic Timisoara: Un nou atelier pentru prestarea muncii în folosul comunităţii de catre...

Timisoara: Un nou atelier pentru prestarea muncii în folosul comunităţii de catre puşcăriaşi la Timişoara

DISTRIBUIȚI

111918 – 19072012 – Ministerul Justiţiei, prin Direcţia de Probaţiune, împreună cu Fundaţia pentru Promovarea Sancţiunilor Comunitare din România (FPSC) continuă seria de evenimente care marchează deschiderea în România a unor ateliere pentru prestarea muncii în folosul comunităţii, prin înfiinţarea la Timişoara a celui de-al treilea atelier, după cele dezvoltate la Braşov în anul 2009 şi la Bucureşti în 2011.

Deschiderea oficială a atelierului urmează a avea loc în data de 20 iulie 2012 în incinta atelierului situat în Calea Aradului, nr. 48 din Timişoara.

Evenimentul se adresează în special magistraţilor din cadrul instanţelor din Timişoara, consilierilor de probaţiune, avocaţilor, organizaţiilor neguvernamentale care îşi desfăşoară activitatea în domeniul justiţiei, cât şi altor parteneri comunitari ai serviciului de probaţiune din rândul instituţiilor publice sau private.

Cu ocazia deschiderii atelierului, participanţii vor avea posibilitatea de a observa în mod direct ce activitate ar urma să desfăşoare persoanele sancţionate penal care prestează muncă în folosul comunităţii în atelier şi în ce condiţii se derulează această activitate.

În cadrul atelierului de la Timişoara vor presta muncă în folosul comunităţii persoanele sancţionate penal care au primit o astfel de obligaţie din partea instanţei de judecată şi care se află în supravegherea serviciului de probaţiune. Activitatea prestată în cadrul atelierului constă în dezasamblarea manuală a deşeurilor din echipamente electrice şi electronice (DEEE). – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.