Acasă Politic Bucuresti: Geoana cere liderilor USL sa tina alianta unita

Bucuresti: Geoana cere liderilor USL sa tina alianta unita

DISTRIBUIȚI

112572 – 20082012 – Senatorul Mircea Geoana a facut apel, duminica seara, la liderii USL pentru a tine alianta unita. Geoana spune ca a simtit unele discutii tensionate la nivelul USL.„Am simtit in ultimele zile anumite declaratii la nivelul USL.Tineti unitatea USL.

Pastrati o forta politica capabila sa invete ca cioburile lasate dupa era Basescu nu pot fi transformate intr-un vas frumos si cristalin”, a spus Geoana, la Antena 3.

El a vorbit si despre alegerile prezidentiale din 2009, afirmand ca acestea au fost fraudate chiar in interiorul tarii, nu in afara asa cum sustin multi.

„Nu s-a fraudat in strainatate alegerea lui Traian Basescu din 2009, ci acasa, afara s-a facut reglajul fin. Peste tot in tara eu am castigat peste Basescu cu cateva procente, in sectiile speciale el a castigat cu peste 50% in defavoarea mea. Statistic nu este posibil”, a spus Geoana.

Fostul presedinte al PSD a adaugat ca institutiile care ies acum la suprafata si sperie cetatenii, sunt aceleasi care in 2009 taceau „malc”. 

„Poate si noi am gresit ca am lasat-o jos. Ca nu am strigat mai tare. Ma framanta ca la o acuzatie identica Parchetul se activeaza si merge in toata tara si face ce ar trebui sa faca la o plangere, dar atunci cand se fraudeaza cu sute de mii de voturi tace malc”, a adaugat Geoana. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.