Acasă Politic Daniel Morar, in conducerea AIA

Daniel Morar, in conducerea AIA

DISTRIBUIȚI

 – 115074 – 04122012 – Fostul procuror sef al DNA, Daniel Morar, in prezent prim adjunct al procurorului general al Parchetului de pe langa ICCJ, a fost ales membru in Consiliul Guvernatorilor Academiei Internationale Anticoruptie.

Evenimentul a avut loc cu prilejul Adunarii Generale a Statelor Parti la Academia Internationala Anticoruptie de la Viena, anunta Parchetul General.

Consiliul Guvernatorilor Academiei e compus din 11 membri, 9 alesi de Adunarea Generala, iar doi numiti de ONU si de statul gazda. Potrivit regulilor de procedura, membrii Consiliului desfasoara o activitate pro bono, in nume personal, si se intalnesc cel putin o data pe an pentru adoptarea strategiilor, a regulilor de functionare, numirea decanului si aprobarea exercitiului financiar al Academiei.

Academia Internationala Anticoruptie este o organizatie internationala la care au aderat 58 de state si 3 organizatii internationale, avand ca scop furnizarea de pregatire practica si educatie in domeniul luptei anticoruptie, realizarea de cercetari stiintifice, acordarea de asistenta tehnica statelor si promovarea cooperarii internationale in acest domeniu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.