Acasă Politic Craiova: Fost sef al Penitenciarului Craiova, retinut pentru trafic de influenta

Craiova: Fost sef al Penitenciarului Craiova, retinut pentru trafic de influenta

DISTRIBUIȚI

112612 – 21082012 – Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au dispus, la data pe 20 ugust a. c., punerea în mişcare şi reţinerea inculpatului Marin Cone, iar în cursul zilei de astăzi, vor propune arestarea preventivă a acestuia pentru trafic de influenţă (două fapte).

Potrivit procurorilor, în anii 2011 şi 2012, Cone, fost ofiţer în cadrul unui penitenciar din Craiova, actualmente pensionar, a pretins şi primit de la un denunţător, echivalentul în lei a sumei de 1.000 euro, precum şi 500 lei şi mai multe produse alimentare, în schimbul facilitării transferului fiului său, dintr-un penitenciar în altul.

De asemenea, pe 20 august, Cone a pretins diverse sume de bani de la un alt denunţător, din care a primit suma de 600 lei, în schimbul promisiunii de a face demersurile necesare în vederea facilitării transferului fratelui acestuia, aflat în stare de deţinere.

În acest context, pe 20 august, procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au organizat constatarea în flagrant a infracţiunii, ocazie cu care Cone a fost surprins în timp ce primea de la denunţător 800 euro. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.