Acasă Politic Ilfov : Cea mai mare salata din lume, la Pantelimon

Ilfov : Cea mai mare salata din lume, la Pantelimon

DISTRIBUIȚI

112742 – 27082012 – Oraşul Pantelimon din judeţul Ilfov ar putea intra în Guinness World Records drept localitatea în care a fost realizată „cea mai mare salată din lume”. În 23 septembrie, începând cu orele 10.00, în cel mai nou complex expoziţional din România -Exporom

– peste 1.500 de voluntari vor pregăti cea mai mare salată vegetariană din lume pentru care vor folosi 20 de tone de legume, anunţă organizatorii.

Salata uriaşă va fi pregătită într-un vas de 18 m lungime, 3 m lăţime, 90 cm înălţime şi reprezintă evenimentul de lansare a complexului expoziţional, Exporom, situat la ieşirea din Bucureşti, în apropiere de DN3.

După omologarea recordului, cele 20.000 de porţii de salată vor fi oferite căminelor de bătrâni, cantinelor sociale şi altor centre pentru persoane nevoiaşe.

Atmosfera va fi animată prin programe muzicale, iar seara vizitatorii şi participanţii se vor bucura de un spectacol în aer liber şi de focuri de artificii.

Până în acest moment, recordul mondial la categoria „Cea mai mare salată din lume” îl deţine localitatea Ierapetra, Creta, Grecia, care în 2010 a realizat o salată de 13.417 kg. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.