Acasă Politic Prahova: ”Drogurile, viaţă pe contrasens”

Prahova: ”Drogurile, viaţă pe contrasens”

DISTRIBUIȚI

 – 112301 – 06082012 – La Cazinoul din Sinaia, în cadrul celei de-a III-a ediţii a „Salonului de carte, presă şi muzică”, a avut loc lansarea filmului documentar ”Drogurile, viaţă pe contrasens”,

produs de Agenţia Naţională Antidrog (ANA), cu prilejul Zilei Internaţionale de Luptă Împotriva Consumului şi Traficului de Droguri – 26 iunie 2012. La acest eveniment, înscris în agenda oficială a salonului, au participat Maria Stancu, directorul Amplus International şi organizatorul târgului, directorul ANA, chestorul de poliţie Sorin Oprea, şi regizorul şi scenaristul filmului documentar, Petre Crăciun.

Filmul, cu un caracter informativ-educativ, are durata de 50 minute şi oferă o perspectivă profesionistă şi foarte bine documentată a fenomenului consumului de droguri, a soluţiilor şi alternativelor puse în aplicare de ANA, instituţia cu caracter de coordonare la nivel naţional. Dintre secţiunile filmului amintim: România, un punct pe harta drogurilor, Noi politici antidrog, Sistemul de asistență integrată în adicţii, Politici de prevenire, Noile tipuri de droguri ce efect psihoactiv, Parteneriatul cu societatea civilă, Formare şi informare publică, Precursori, Perspective. Pe parcursul celor 50 de minute, sunt oferite opiniile unor importante personalităţi în domeniu, ale unor specialişti din domeniul adicţiilor, ale unor consumatori de droguri aflaţi în tratament la centrele de Asistenţă Integrată în Adicţii ale ANA.

Astfel, problematicii drogurilor în România i se răspunde cu un documentar bine structurat, modern, cu informaţii detaliate şi cu multiple puncte de plecare pentru viitor.

”Drogurile, viață pe contrasens” va putea fi urmărit în grilele de programe ale televiziunilor naţionale şi locale începând cu 1 septembrie a.c. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.