Acasă Politic Bucuresti: Blaga: Ponta face declaratii iresponsabile

Bucuresti: Blaga: Ponta face declaratii iresponsabile

DISTRIBUIȚI

112896 – 03092012 – Presedintele PDL, Vasile Blaga, critică declarațiile premierului Victor Ponta privind aderarea României la Spațiul Schengen, pe

care le catalogează drept ”iresponsabile”.

„Este o declaratie iresponsabila, venita tocmai din partea prim-ministrului Romaniei, care trebuie sa fie garantul indeplinirii obligatiilor, pentru ca poporul roman sa fie parte a spatiului european. El nu gaseste altceva de facut decat sa se certe cu alti comisari europeni. Sunt indreptatite pozitiile lui Viviane Reding”, a declarat, luni, presedintele PDL.

Premierul Victor Ponta a spus, duminica, la Realitatea TV, ca Romania nu ar fi avut nicio sansa sa fie admisa anul acesta in Schengen. „Si stiti ceva? Vreti sa fiu sincer? Oricum nu ne primeau anul asta in Schengen”, a spus Ponta.

Ponta a mai afirmat ca Viviane Reding, comisarul european pentru Justitie, vorbeste „dupa ureche” atunci cand acuza ca in Romania a avut loc o tentativa de „puci parlamentar”.

„Declaratiile cu puciul parlamentar, eu va garantez ca in nicio tara nu poti vorbi despre asta. Sunt niste declaratii politice de un nivel de Dambovita. Declaratiile de weekend ale doamnei Reding care vorbeste dupa ureche despre ceva ce nu cunoaste si nu are in atributii, tin doar de un gen de atac politic”, a spus premierul. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.