Acasă Politic Bucuresti: “Noaptea Cercetatorilor”

Bucuresti: “Noaptea Cercetatorilor”

DISTRIBUIȚI

113454 – 26092012 – Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE– CA, alaturi de Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica (ANCS), organizeaza sub inaltul patronaj al prim-ministrului Victor Ponta,

workshop-ul “Energia din Surse Regenerabile in Viziunea Comunitatii Stiintifice”, in cadrul celei de a 3-a editii a Conferintei „Diaspora in Cercetarea Stiintifica si Invatamantul Superior din Romania”.

Aceasta manifestare stiintifica se va desfasura la Bucuresti, in perioada 26 – 28 septembrie 2012.

Organizat sub sloganul „Seminte de Viitor – Seeds for the Future”, evenimentul isi propune sa creeze un spatiu al dialogului si al colaborarii intre cercetatori romani, indiferent de locul unde traiesc si lucreaza, continuand seria intalnirilor comunitatii stiintifice romanesti din tara si strainatate demarate inca din anul 2008.

Activitatile workshop-ului se vor incheia vineri, 28 septembrie 2012, in parcarea Bibliotecii Naţionale a României, incepand cu orele 16.00, cu evenimentul „Noaptea Cercetatorilor”.

In acest cadru, ICPE-CA va evidentia in jur de 14 experimente stiintifice pentru toti iubitorii stiintei, dar mai ales pentru elevii din invatamantul preuniversitar. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.