Acasă Politic Bucuresti: Tramvaiele 40 si 56 circula pe trasee modificate in weekend

Bucuresti: Tramvaiele 40 si 56 circula pe trasee modificate in weekend

DISTRIBUIȚI

113038 – 07092012 – Tramvaiele liniilor 40 si 56 din Bucuresti vor circula pe un traseu modificat in acest weekend, ca urmare a unor lucrari la calea de rulare din intersectia Calea Calarasi – Soseaua Mihai Bravu (Piata Hurmuzachi), anunta RATB.

Astfel, tramvaiele liniilor 40 si 56 vor circula pe traseele de baza intre „Piata Sf. Vineri” si intersectia Calea Calarasilor / Strada Traian, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri, pe Str. Traian, B-dul Pache Protopopescu, Sos. Iancului, Sos. Pantelimon, B-dul Chisinau, B-dul Basarabia, apoi pe traseele actuale.

Pentru preluarea calatorilor, se infiinteaza linia naveta de autobuze 640, care va functiona intre terminalul „B-dul Basarabia” (cap linii 70, 79) si terminalul „Hala Traian”, pe traseul Str. Lucretiu Patrascanu, B-dul Basarabia, Calea Calarasilor, Str. Traian, cu intoarcere prin Str. Tepes Voda, Str. Popa Nan, Calea Calarasilor, B-dul Basarabia, Str. Lucretiu Patrascanu.

Abonamentele eliberate pentru liniile 40 si 56 vor fi valabile si pe linia naveta 640, se mai arata in comunicatul RATB. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.