Acasă Politic Ilfov: Nevasta lui Pandele, între a fi ales al poporului, sef la...

Ilfov: Nevasta lui Pandele, între a fi ales al poporului, sef la CNA sau la Departamentul de stiri al TVR

DISTRIBUIȚI

113379 – 24092012 – Gabriela Vrânceanu – Firea Pandele a intrat în PSD la chemarea liderului organizației Ilfov, Robert Negoiţă, care i-a prezentat avantajele statutului de parlamentar ales pe listele USL după alegerile generale din decembrie.

Soţia primarului oraşului Voluntari, și el fost PSD, fost UNPR, acum din nou PSD, are însă o strategie pe mai multe planuri, după cum singură a mărturisit într-o emisiune tv, în eventualitatea în care colegii din alianță nu o vor dori pe listele pentru Parlament. În spațiul public, Gabriela Firea a spus că în eventualitatea în care nu va corespunde exigențelor partidului (deși a primit asigurări din toate părțile că nu există o asemenea posibilitate, având de partea sa notorietatea foarte mare pe care a dobândit-o ca ziarist, apoi sprijinul electoral imens pe care i-l poate acorda soțul său), intenționează să se refugieze în sânul familiei. În partid însă se discută și despre alte oportunități de promovare politică a fostei vedete tv, dacă nu va reuşi să câştige alegerile în colegiul rezervat de Negoiţă. Gabriela Firea ar putea prelua şefia Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) sau cea a Departamentului de Ştiri din cadrul TVR, unde a fost angajată în urmă cu mai mulți ani și la care se pare că se gândește de mai mult timp, dar mai ales după ruperea relațiilor cu trustul Intact.

O ată mutare interesantă pe care liderul PSD Ilfov, Robert Negoiţă, vrea să o facă în organizație, este atragerea Ecaterinei Andronescu, până în present ”garantată de Vanghelie” într-un colegiu din Sectorul 5. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.