Acasă Politic Ramnicu Valcea: Ministrul Liviu Pop, alergat de protestarii de la Oltchim

Ramnicu Valcea: Ministrul Liviu Pop, alergat de protestarii de la Oltchim

DISTRIBUIȚI

113174 – 13092012 – Protestul angajatilor de la Oltchim a degenerat, joi, intr-un adevarat scandal. Ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, a fost alergat si huiduit de manifestanti.Aproximativ 600 de salariati ai Oltchim Ramnicu Valcea

protesteaza si joi in fata Pavilionului administrativ al combinatului, nemultumiti ca se intarzie luarea unei decizii in privinta situatiei unitatii si pentru ca nu si-au primit salariile de doua luni. De altfel, 15 dintre muncitori au intrat deja in greva foamei.

Ministrul Liviu Pop a ajuns la Oltchim, in jurul orelor 13.00. El a fost intampinat cu huiduieli de protestatarii care au strigat „Hotii, hotii!”.

Protestatarii l-au acuzat pe ministrul Liviu Pop ca Guvernul nu si-a tinut promisiunile in ceea ce priveste plata salariilor restante si au cerut ca premierul Victor Ponta sa vina sa discute cu ei.

„O sa avem o intalnire. Am spus ca in sapte zile vom gasi solutii, s-a achitat avansul pe iulie si urmeaza sa achitam integral salariile pentru iulie si august. S-au respectat toate promisiunile, urmeaza sa gasim solutii in continuare”, a declarat Liviu Pop, printre huiduieli.

Manifestantii l-au huiduit pe Pop si l-au alergat pana la intrarea in pavilionul central. Oficialul a fost scos de jandarmi dintre oamenii nemultumiti.

Protestele la Oltchim au inceput in urma cu o saptamana, cand societatea a decis oprirea definitiva a procesului de productie din cauza datoriilor catre distribuitorul de energie electrica. Electrica a trimis combinatului o somatie, anuntand ca din data de 15 septembrie va opri furnizarea energiei electrice. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.