Acasă Politic Vaslui: Autocar furat din Italia, depistat in Vama Albita

Vaslui: Autocar furat din Italia, depistat in Vama Albita

DISTRIBUIȚI

113077 – 10092012 – Pe 8 septembrie a. c, în jurul orelor 1.30, la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF)Albiţa, s-a prezentat la controlul pentru trecerea frontierei, pe sensul de intrare în ţară, conducând un autocar marca MAN, un român în vârstă de 30 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că autovehiculul în cauză figurează în alertă furat din Italia.

Efectuându-se verificări asupra elementelor de identificare ale autocarului s-a stabilit că acesta are seria de şasiu modificată.

Pe timpul cercetărilor, în PTF Albiţa s-a prezentat directorul firmei de transport internaţional de persoane care efectua cursa respectivă, cetăţean al Republici Moldova. Acesta a declarat că autocarul în cauză a fost închiriat de la o altă societate din Republica Moldova, însă nu a putut prezenta documente din care să rezulte acest aspect.

Poliţiştii de frontieră vasluieni i-au întocmit directorului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt, urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi cu propunerile legale.

Autovehiculul, în valoare de 540.000 lei, a fost indisponibilizat şi introdus în parcul auto de la sediul STPFVaslui, în vederea recuperării acestuia de către proprietar. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.