Acasă Politic Arad: Opt morti in accidentul de la Arad

Arad: Opt morti in accidentul de la Arad

DISTRIBUIȚI

113900 – 14102012 – Unul dintre cei doi raniti care au fost transportati in stare grava la spital, sambata seara, in urma accidentului produs la iesire din orasul aradean Lipova, a murit, duminica dimineata,

ridicand numarul mortilor la opt. Victima avea multiple traumatisme toraco-abdominale si un politraumatism cranio-cerebral.

Un grav accident de circulatie a avut loc, sambata seara, in judetul Arad, intre Lipova si Odvos, in accident fiind implicate un autoturism Fiat Ullyse inmatriculat in Italia si un TIR inmatriculat in Romania, in judetul Ilfov. Autoturismul a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de autotrenul care circula regulamentar.

Soferul autotrenului a declarat ca a incercat sa evite accidentul, dar nu a reusit si ca, desi a claxonat si a semnalizat cu farurile, soferul autoturismului nu a avut nici o reactie. Anchetatorii urmeaza sa stabileasca din ce cauza s-a produs accidentul.

Autoturismul care s-a izbit de TIR avea doar sase locuri, dar in el se aflau noua persoane. Cei care si-au pierdut viata erau tineri si se intorceau de la Deva, dupa prima lor zi de munca. Muncitorii erau din localitatea aradeana Chesint, comuna Zabrani.

Cand au ajuns la locul accidentului, politistii si echipajele SMURD au gasit sapte persoane deja decedate si doua grav ranite. Soferul autotrenului a scapat cu rani usoare. – .- www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.