Acasă Politic Bruxelles: Mona Pivniceru s-a intalnit cu Viviane Reding

Bruxelles: Mona Pivniceru s-a intalnit cu Viviane Reding

DISTRIBUIȚI

113675 – 04102012 – Ministrul Justiţiei, Mona Pivniceru, a avut joi, la Bruxelles, o întâlnire de lucru cu vice-preşedintele Comisiei Europene, comisarul pentru Justiţie, Viviane Reding.

Printre temele discutate s-au regăsit progresele României în îndeplinirea condiţionalităţilor asumate în cadrul MCV, precum si măsurile propuse de Ministerul Justiţiei şi aprobate de Guvern, pentru implementarea noilor Coduri. De asemenea, a fost discutată procedura de selecţie a candidaţilor pentru posturile de procuror general al Parchetului de pe lângă ICCJ şi procuror şef al DNA. Mesajele transmise de partea română au fost preluate cu interes de partenerii de discuţie, urmând să fie abordate mai aprofundat cu ocazia unei proxime întâlniri de lucru dintre cei doi demnitari, se arată într-un comunicat remis PROMPT MEDIA.

“Ministrul Justiţiei, Mona Pivniceru, va avea în cursul acestei zile şi o întâlnire de lucru cu secretarul general al Comisiei Europene, Catherine Day”, se mai precizează în comunicat – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.