Acasă Politic Bucuresti: Daniel Morar a preluat atributiile de la Codruta Kovesi

Bucuresti: Daniel Morar a preluat atributiile de la Codruta Kovesi

DISTRIBUIȚI

113605 – 02102012 – Procurorul general interimar al Romaniei, Daniel Morar, si-a preluat atributiile de prim-adjunct, marti dimineata, de la Codruta Kovesi.

Fostul procuror general, care incepand de marti este in concediu, a explicat jurnalistilor ca s-a intalnit, marti dimineata, cu fostul sef al DNA, „pentru a discuta probleme operative”.

„Cred ca este persoana cea mai potrivita pentru a fi procuror general. Nu am discutat despre o eventuala candidatura pentru acest post, pentru ca aceasta este o optiune personala”, a spus Kovesi, in fata jurnalistilor adunati la Parchetul General.

„Am discutat numai despre probleme operative”, a precizat fostul procuror general.

„Eu sunt in prima zi de concediu”, a conchis Kovesi. Kovesi anuntat, luni, ca l-a delegat pe seful DNA, Daniel Morar, in functia de prim-adjunct al procurorului general, pentru sase luni.

Kovesi a declarat ca a luat aceasta decizie, intrucat Daniel Morar are cea mai mare vechime la conducerea unei institutii, colaboreaza cu institutiile europene, participand la evaluaril in cadrul MCV si are experienta necesara pentru a asigura masurile de continuitate si stabilitate in ce priveste activitatea Ministerului Public. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.