Acasă Politic Bucuresti: Din noua „5 Licee 5 Teatre

Bucuresti: Din noua „5 Licee 5 Teatre

DISTRIBUIȚI

113580 – 01102012 – ECDL Romania impreuna cu Primaria Municipiului Bucuresti – Directia Cultura,Invatamant,Turism, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si UNITER,

va da startul miercuri, 3 octombrie a. c., celei de a doua editii a proiectului cultural dedicat elevilor de liceu – „5 Licee 5 Teatre”.

O noua grupa de 150 de elevi din 5 licee din Capitala, intre care si membrii ai trupelor de teatru din scoli, vor putea viziona gratuit piese din repertoriul a 5 teatre partenere din Bucuresti:Teatrul Mic, Teatrul de Comedie, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul Nottara si Teatrul Ion Creanga.

Liceele participante la aceasta editie “5 Licee 5 Teatre” sunt: Colegiul National “ Victor Babes ”, Colegiul National “ Mihai Viteazul ”, Colegiul National “Sfantul Sava”, Colegiul National “Spiru Haret” si Colegiul National “Gheorghe Lazar”

Trupele de teatru ale liceelor participante vor putea lua parte la activitati interactive cu reprezentanti ai teatrelor partenere si vor fi coordonate de catre acestia in punerea in scena a unei piese de teatru scurte. Proiectul se va derula in perioada octombrie – decembrie 2012 si se va finaliza cu reprezentatiile si premierea celor 5 piese de teatru realizate de liceeni. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.