Acasă Politic Bucuresti: Inca un diplomat confunda Romania cu Vestul Salbatic

Bucuresti: Inca un diplomat confunda Romania cu Vestul Salbatic

DISTRIBUIȚI

114234 – 28102012 – Încă o maşină a corpului diplomatic străin a fost implicată într-un accident rutier în Bucuresti. De data aceasta la volan se afla un secretar al Ambasadei Libiei în România. Acesta a pierdut controlul maşinii în care se afla

şi a intrat într-un refugiu de tramvai de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara.

Nu au existat victim, pentru că în momentul impactului în staţia de RATB nu se afla nicio persoană. Potrivit martorilor, soferul a părăsit locul accidentului până la sosirea anchetatorilor, ajutat de politistii locali. Ca si diplomatul rus, si diplomatul libian beneficiază de imunitate.

În urmă cu o săptămână, o tânără de 19 ani a fost lovită, în jurul orelor 16.45, de un autoturism al Ambasadei Rusiei. Accidentul a avut loc pe o trecere de pietoni aflată la intersecţia Camil Ressu – Ilioara.

Şoferul este cetăţean rus, iar pe legimaţia diplomatică este menţionat faptul că este secretar al Ambasadei. El a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, precum şi prelevarea de probe biologice, invocând imunitatea diplomatică.

Tânăra accidentată se află în continuare în comă la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Bagdasar-Arseni, având contuzii la creier. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.