Acasă Politic Bucuresti: Ioan Irimie, favorit la sefia DNA, iar Tiberiu Niţu, la Parchetul...

Bucuresti: Ioan Irimie, favorit la sefia DNA, iar Tiberiu Niţu, la Parchetul General

DISTRIBUIȚI

114320 – 31102012 – Comisia de evaluare a candidaturilor pentru şefia Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi a Parchetului General a stabilit punctajele obţinute de procurorii înscrişi în concurs,

după interviurile care au avut loc în perioada 23-25 octombrie.

Surse din interiorul comisiei au declarat că favoritul pentru conducerea DNA este procurorul Ioan Irimie, de la DNA Cluj, care a obţinut cel mai mare punctaj.

De cealaltă parte, pentru conducerea Parchetului General, aceleaşi surse arată că favorit este Tiberiu Niţu, fost prim-adjunct al procurorului general, în vremea Laurei Codruţa Kovesi, urmat la puncte de Elena Hach.

Pentru funcţia de procuror general al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie s-au înscris magistratul militar Gheorghe Cornescu, Elena Hach, Gheorghe Moţa, Tiberiu Niţu, fost prim-adjunct al procurorului general al României Codruţa Kovesi, Constantin Sima, Viorica Stoica. Sima şi Stoica s-au înscris şi pentru funcţia de procuror-şef al DNA.

Pentru funcţia de procuror şef al DNA s-au înscris Claudiu Dumitrescu, detaşat în funcţia de şef al Departamentul de Luptă Anti-Fraudă, Codruţa Kovesi, detaşată la Ministerul Afacerilor de Externe, Vasile Ioniţă, Ioan Irimie şi Paula Tănase. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.