Acasă Politic Bucuresti: Ludovic Orban: Conducerea PNL Sector 1 „a fost demisa in mod...

Bucuresti: Ludovic Orban: Conducerea PNL Sector 1 „a fost demisa in mod nedrept si abuziv”

DISTRIBUIȚI

114099 – 23102012 – Deputatul liberal Ludovic Orban crede ca presedintele filialei PNL Sector 1, Vlad Moisescu, a fost demis fara motiv. Orban sustine ca „in mod evident” a avut un moment de ezitare,

in ceea ce priveste candidatura la alegerile din 9 decembrie, pentru ca a fost tentat, ca gest de solidaritate cu colegii de la Sectorul 1 – cu Andrei Chiliman, cu Vlad Moisescu si cu toata echipa Sectorului 1, „care a fost demisa in mod nedrept si abuziv” – sa isi manifeste solidaritatea in acest fel.

            „Pe de alta parte, ma consider totusi angajat fata de cetatenii colegiului pe care l-am reprezentat si sper sa continui sa-l reprezint. De asemenea, m-am consultat cu toti colegii mei si toti mi-au cerut sa candidez. Ca atare, am ramas candidat”, a explicat liberalul, citat de Ziare.com.

            Reprezentatul Sectorului 1 in Parlament considera ca demiterea presedintelui filialei PNL din acest sector, Vlad Moisescu, a fost facuta „fara niciun motiv”.

            „Nu mai intram in detalii acum pe subiectul acesta. Cunoasteti motivatiile domnului Antonescu, nu se sustin. Filiala sectorului 1 e practic prima filiala pe tara in ultimele alegeri locale, parlamentare, iar la referendum a fost prima filiala, pe Bucuresti, ca participare si ca procent de voturi pentru demiterea lui Basescu. Rezultatele vorbesc in locul cuvintelor. Nu pot sa judec eu cu mintea domnului Antonescu”, a spus Orban.

            Acesta a mentionat ca Vlad Moisescu, membru PNL de 22 de ani, se va implica in campanie, indiferent daca mai e sau nu presedinte la Sectorul 1 si ca „in mod evident” il va sprijini la alegerile parlamentare. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.