Acasă Politic Bucuresti: Morar nu vrea procuror general

Bucuresti: Morar nu vrea procuror general

DISTRIBUIȚI

113624 – 03102012 – Procurorul general interimar, Daniel Morar, a declarat, marti, ca nu va candida pentru sefia Parchetului General, din cauza ca nu are incredere in procedura de selectie.

„Aceasta procedura de selectie nu este una real transparenta si acesta este si motivul pentru care eu n-o sa-mi depun candidatura pentru vreo functie – de procuror general, ca despre asta vorbim. Am examinat acea procedura, asigura transparenta in ceea ce priveste depunerea candidaturilor, dar nu asupra ceea ce inseamna proiecte de management, interviu, sau criteriile de selectie. Deci avem o transparenta pe ceea ce inseamna depunerea candidaturilor, pe vointa de a ne lansa intr-o asemenea competitie, dar n-avem o transparenta in ceea ce inseamna procedura de selectie efectiva. Acesta este motivul pentru care nu-mi depun candidatura”, a declarat Daniel Morar, citat de TVR.

Potrivit procedurii anuntate de Ministerul Justitiei, dosarele pentru candidatura la functiile de procuror general si de sef al DNA se depun pana miercuri.

Daniel Morar a fost numit, luni, procuror general interimar. Locul lui Morar la sefia DNA a fost luat de procurorul Laura Oprean. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.