Acasă Politic Bucuresti: Perchezitiile de joi vizeaza doar functionari de la CFR, nu si...

Bucuresti: Perchezitiile de joi vizeaza doar functionari de la CFR, nu si de la Ministerul Transporturilor

DISTRIBUIȚI

114184 – 25102012 – 81 de angajați ai CFR Călători, de la regionalele Bucureşti, Braşov, Cluj, Iaşi şi Craiova, suspectaţi de corupţie, vor fi audiați de procurori în cadrul dosarului instrumentat de Parchetul Tribunalului Braşov.

Angajaţii vizaţi de anchetă sunt de la toate nivelurile, pornind de la controlorii de tren şi până la superiorii lor. Toţi cei suspectaţi sunt de la CFR Călători, nu şi din Ministerul Transporturilor.

Biroul de Presă al CFR precizează, într-un comunicat, că percheziţiile din clădirea Palatului CFR, în care funcţionează şi Ministerul Transporturilor, vizează doar activitatea desfăşurată de angajaţi ai SNTFC CFR Călători, societate care are sediul în aceeaşi clădire, iar în teritoriu se fac verificări în cadrul Sucursalei de Transport Feroviar Călători (STFC) Braşov, nu la Regionala CFR Braşov, care este sucursală teritorială.

În acest caz este vorba despre cercetarea angajaţilor din cadrul SNTFC CFR Călători şi cei ai Sucursalei de Transport Feroviar de Călători Braşov. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.