Acasă Politic Bucuresti: Show must go on! DD da declaratii din salonul oficial

Bucuresti: Show must go on! DD da declaratii din salonul oficial

DISTRIBUIȚI

113688 – 05102012 – Dan Diaconescu a prezentat, joi seara, la Aeroportul Otopeni mai multe hartii din care sustine ca trebuie sa reiasa bonitatea sa. El a declarat, intr-o conferinta de presa pusa in scena dupa rigorile unei declaratii oficiale,

dca are babi in banci s ii-a cerut premierului Victor Ponta sa exploateze aceasta oportunitate pentru a plati salariile angajatilor de la Oltchim.

„V-am invitat in aceasta locatie pentru ca vreau sa ne obisnuim in aceasta formula, mai ales dupa alegerile din 9 decembrie sau cele de anul viitor sau cele din 2014, cand vom avea alegeri prezidentiale”, si-a inceput patronul OTV conferinta de presa, joi seara, la intoarcerea sa de la Londra. Diaconescu a aratat mai multe scrisori ale bancilor, prin care a prezentat conturile sale bancare si a spus ca are 43 de milioane de euro, dintre care 19 milioane numai intr-un singur cont.

Patronul OTV a mai afirmat ca, joi seara, la orele 23.59, expirau cele 10 zile lucratoare date ultimatum din partea prim-ministrului Victor Ponta, si ca inca asteapta o decizie din partea premierului.

„Victor Ponta, aceasta Elena Ceausescu a USL, cerea tot timpul dovada ca noi avem banii”, a spus Diaconescu.

El a cerut demisia prim-ministrului, numindu-l „Pinocchio de Romania, pentru ca mitoman sau mincinos e prea putin spus”.

Dan Diaconescu a mai spus ca ii lasa lui Victor Ponta milioanele de euro pe datorie, cu care acesta „sa plateasca salariile oamenilor”, dar si ca isi mentine oferta pentru Oltchim. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.