Acasă Politic Bucuresti: USL, spectacol electoral pe Arena Nationala

Bucuresti: USL, spectacol electoral pe Arena Nationala

DISTRIBUIȚI

113982 – 17102012 – USL isi aduce miercuri, la Bucuresti, peste 70.000 de militanti care vor umple Arena Nationala la cea mai grandioasa lansare de candidati organizata in Romania. „2012 anul victoriei”,

este sloganul cu care USL va prezenta candidatii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Crin Antonescu, Victor Ponta, Daniel Constantin, primarul Capitalei Sorin Oprescu si liderul socialistilor europeni, Serghei Stanisev, vor sustine discursuri, care vor putea fi urmarite pe ecranele imense de pe stadion.

Va fi transmis si mesajul video al lui Graham Watson, liderul liberalilor europeni, a carui absenta a fost scuzata de presedintele PNL, Crin Antonescu argumentand ca Watson nu poate participa la show-ul electoral din cauza unei raceli.

Moderatorul intregului eveniment va fi secretarul general al PSD, Liviu Dragnea.

Cei 452 de candidati ai USL vor fi prezentati intr-un cadru solemn pe o scena amplasata in zona in care sunt organizate si concertele, iar Arena Nationala va fi inchiriata de la Primaria Generala pentru toata ziua. In total, USL spera sa adune la eveniment 74.000 de participanti.

Show-ul electoral al USL incepe la orele 18.00 si se va termina la orele 20.00. Circulatia in zona stadionului va fi blocata. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.