Acasă Politic Ilfov: Descinderi in Ilfov la o grupare care se ocupa de inselaciuni...

Ilfov: Descinderi in Ilfov la o grupare care se ocupa de inselaciuni cu masini de lux

DISTRIBUIȚI

114167 – 25102012 – Ofiţerii ilfoveni de investigaţii criminale, sub directa coordonare a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, sprijiniţi de poliţişti de intervenţie rapidă,

au reuşit identificarea membrilor unei grupări infracţionale specializată în înşelăciuni cu autoturisme de lux.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că din reţea făceau parte şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 49 de ani, din localităţile Voluntari şi Chitila, judeţul Ilfov.

Persoanele în cauză sunt suspectate că, în anii 2011 şi 2012, ar fi închiriat cu documente false, de la societăţi de profil din Italia şi Spania, mai multe autoturisme de lux, pe care le-au adus în România, cu intenţia de a le vinde.

În urma activităţilor investigative şi a acţiunii de joi dimineaţa, 3 autoturisme, în valoare de aproximativ 80.000 de euro, au fost recuperate de către poliţişti.

De asemenea, cu ocazia percheziţiei efectuate, la un service auto, au fost descoperite poansoane, cel mai probabil folosite de suspecţi pentru modificarea seriilor autoturismelor.

Persoanele în cauză urmează a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Ilfov pentru audieri, acestea fiind cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a membrilor www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.