Acasă Politic Ponta: România poate avea o creştere economică bazată pe energie mai mare...

Ponta: România poate avea o creştere economică bazată pe energie mai mare decât alte state europene

DISTRIBUIȚI

113772 – 09102012 – Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, la o întâlnire cu investitorii din energie, că România poate avea o creştere economică bazată pe energie mai mare decât alte state din Europa.

Premierul a participat la discuţii alături de ministrul Econonomiei, Daniel Chiţoiu, pentru a discuta despre noua lege a energiei şi despre legea energie regenerabile.

”Zona energiei este o zonă în care România poate cu adevărat progresa. Sunt covins că prin eforturile investitorilor şi prin capacitate administrativă, România poate să aibă o creştere economică bazată pe investiţiile în energie mult mai mare decât o au ţările europene în acest moment” consideră Ponta.

În acelaşi context, premierul i-a rugat pe investitori să sprijine cel de-al doilea motor al economiei, agricultura, mai ales cu investiţii în irigaţii.

”Orice iniţiativă care e făcută în condiţii de competiţie şi transparenţă, care asigură cele mai înalte standarde de protecţie a mediului este un proiect pe care Guvernul îl va sprijini în totalitate şi care va aduce Guvernul alături de cei care crează locuri de muncă şi investesc în România” a mai dat asigurări prim-ministrul. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.