Acasă Politic Bucuresti: Ba tu, ba tu

Bucuresti: Ba tu, ba tu

DISTRIBUIȚI

114924 – 27112012 – Premierul Victor Ponta a spus ironic, luni seara, ca i-a placut afirmatia facuta de presedintele Traian Basescu cu cateva ore mai devreme, cum ca „nu poti sa spui in strainatate altceva decat acasa”.

„Pai acasa e paraleu. Cand a venit de la Bruxelles, acolo era in genunchi. Era in genunchi, nu indraznea sa deschida gura sa spuna ceva pentru Romania, pentru viitorul tarii noastre”, a afirmat Ponta, la Antena 3.

Victor Ponta a mai spus ca Traian Basescu „a distrus viata a milioane de romani”, fiind chiar oameni care au murit din cauza deciziilor luate de seful statului, Ponta remarcand in context ca in prezent Basescu este ca Ceausescu in 1989.

„Dl. Basescu e ca Ceausescu in ’89: disperat, pornit impotriva tuturor. Eu cred ca nu merita niciun raspuns decat ce ii vor raspunde romanii pe 9 decembrie”, a spus premierul Victor Ponta.

In context, Ponta a spus ca romanii il urasc pe Traian Basescu pentru ca de opt ani de cand e presedinte „dl Basescu vorbeste, se exprima mult mai urat decat oricine in orice emisiune criticata de cei de la CNA” si in tot acest timp a impus „o nesiguranta, o domnie a minciunii”. 

„Este totusi omul care a distrus Romania, a distrus viata a milioane de romani – de la milioane de pensionari, la milioane de bugetari, la oameni care si-au pierdut viata la propriu, fizic, in urma deciziilor luate de dl. Basescu”, a continuat seful Executivului.

El a adaugat ca „presedintele Basescu se comporta asa pentru ca pe 9 decembrie romanii vor vota pentru ca acesti opt ani de miniciuna, de mitocanie, de calomnii sa se incheie”.

„Eu vreau ca Basescu sa iasa in fiecare zi cu declaratii, de doua ori pe zi daca se poate si sa fie el insusi: cu insulte, cu minciuni, cu amenintari, pentru ca oamenii sa nu uite cine e Traian Basescu. Sunt convins ca oamenii vor veni la vot pe 9 decembrie”, a mai spus seful Executivului. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.