Acasă Politic Bucuresti: Blaga: “Foarte multi din PNL isi doresc o alianta cu PDL”

Bucuresti: Blaga: “Foarte multi din PNL isi doresc o alianta cu PDL”

DISTRIBUIȚI

114629 – 14112012 – Democrat-liberalii iau in calcul o alianta cu PNL dupa alegerile din 9 decembrie, a declarat, marti seara, presedintele PDL, Vasile Blaga.

„O alianta naturala ar fi cu PNL. Nu am avea nicio problema cu ei din punctul unui program de guvernare cu adevarat bun pentru Romania, nu ii spun nici de stanga, nici de dreapta, un program de guvernare adevarat pentru Romania. Eu cunosc foarte multi oameni din PNL care isi doresc lucrul acesta”, a declarat Vasile Blaga la Nasul TV.

Intrebat deca realizarea unei astfel de aliante ar fi conditionata de prezenta lui Crin Antonescu n fruntea PNL, Vasile Blaga s-a aratat foarte cooperant.

„Astfel de conditii sunt neproductive. La un moment dat, ni s-a spus si noua ‘faceti lucrurile astea fara Basescu’ si nu ne-a placut. Sunt absolut convins ca PNL este in stare sa isi rezolve problemele fara interventia PDL „, a explicat Blaga. 

Intrebat daca ar fi dispus sa renunte la postul de premier pentru realizarea unei aliante cu PNL, Blaga s-a aratat, din nou, foarte deschis.

„Intr-o astfel de negociere conteaza pe ce te bazezi. Pentru o negociere eficienta nu trebuie sa vii cu conditii prealabile”, a subliniat presedintele PDL. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.