Acasă Politic Bucuresti: Blaga: „Nu putem vota miniştri care sunt trimişi în judecată”

Bucuresti: Blaga: „Nu putem vota miniştri care sunt trimişi în judecată”

DISTRIBUIȚI

115516 – 19122012 – Reprezentanţii PDL vor fi prezenţi în Parlament, dar nu vor vota noul Guvern, deoarece nu pot vota ”miniştri trimişi în judecată”, a declarat Vasile Blaga, preşedintele partidului.

”Noi nu putem vota miniştri care sunt trimişi în judecată. Ar trebui ca domnul Ponta, spre binele domniei sale, să nu vină cu asemenea propuneri în faţa Parlamentului. Cum să îl votăm pe Fenechiu, trimis în judecată pentru fapte grave de corupţie?”, a precizat Blaga.

Totodată, Blaga a subliniat că PDL a obţinut mai puţine funcţii în cadrul Parlamentului, deoarece ”şi le-au împărţit în USL, în UDMR”.

Blaga a precizat şi propunerile PDL pentru funcţiile din Birourile Permanente ale celor două Camere legislative, menţionând că PDL „a luat funcţiile rămase” după împărţirea acestora de partidele din USL.

Potrivit lui Blaga, pentru funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor democrat-liberalii îl propun pe Ioan Oltean, iar pentru cea de chestor, pe Ioan Bălan.

Pentru funcţia de secretar al Senatului democrat-liberalii au decis la BPN să-l propună pe Alexandru Pereş.

Vasile Blaga a vorbit şi despre propunerile PDL pentru preşedinţia Comisiilor din Parlament care revin democrat-liberalilor, arătând că pentru Comisia românilor de pretutindeni a
Camerei Deputaţilor, PDL îl propune pe Eugen Tomac, iar la Senat, pentru preşedinţia Comisiei de Afaceri Europene, pe Anca Boagiu, iar pentru şefia Comisiei de abuzuri, pe Gheorghe Flutur. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.