Acasă Politic Bucuresti: Blaga: PP-DD e controlat de “lideri importanti din PSD”

Bucuresti: Blaga: PP-DD e controlat de “lideri importanti din PSD”

DISTRIBUIȚI

 – 115508 – 19122012 – Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că el nu înţelege opoziţia alături de PP-DD, susţinând astfel că majoritatea acestor parlamentari sunt controlaţi de “lideri importanţi din PSD”, iar atunci când s-au negociat Comisiile nu a fost sunat Dan Diaconescu, ci un membru PSD.

,,Întotdeauna am spus că Dan Diaconescu nu reprezintă opoziţia şi dintr-un alt punct de vedere. Până la urmă, majoritatea parlamentarilor lui sunt controlaţi şi asta s-a văzut în astea două, trei zile. Controlaţi de lideri importanţi din PSD. Când s-au negociat comisiile în Cameră de exemplu nu a fost sunat Dan Diaconnescu, ci un membru PSD. Sunt mai mulţi oameni care au participat la discuţii, nu numai doi colegi de la noi, de la PDL. Eu nu spun lucruri gratuit. Eu am spus de la început, nu înţeleg opoziţie cu PP-DD-ul”, a spus Blaga, citat de Realitatea Tv.

Întrebat dacă chiar nu poate dialoga cu PP-DD, Blaga a spus că nu poate comunica cu cineva care are o plajă de ,,minciuni” şi promisiuni incorecte.

,,Cum pot să dialoghez cu cineva care are o plajă de promisiuni, care spune că dă 20.000 de euro a fiecare cetăţean al acestei ţări şi mulţi l-au crezut, are şi un scor electoral foarte bun. Desigur a avut şi alte promisiuni absolut incorecte, incorecte din punctul nostru de vedere, pentru că noi milităm pentru o economie de piaţă, noi milităm pentru economie sustenabilă, pentru măsuri de impuls în economie, milităm pentru măsuri care nu au niciun caracter populist”, a comentat  democrat-liberalul.

El a mai spus că în cazul unei moţiuni de cenzură ar putea dialoga cu PP-DD, dar nu are în vedere o acţiune politică comună. ,,Dacă vom iniţia o moţiune de cenzură şi vor cădea parlamentarii, dar o acţiune politică comună, nu. Mai discutăm din februarie încolo vizavi de grupurile parlamentare PP-DD. Se vor subţia foarte tare”, a conchis Vasile Blaga. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.