Acasă Politic Bucuresti: Fără epitete

Bucuresti: Fără epitete

DISTRIBUIȚI

115504 – 19122012 – Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că acordul pe care l-a semnat cu preşedintele Traian Băsescu conţine o frază în care se arată că vor folosi persoana a doua plural şi nu vor utiliza epitete sau comparaţii din regnul animal unul la adresa celuilalt.

„Colegilor le dau acum textul acordului de pace între preşedinte şi prim-ministru. Presa o să fie foarte dezamăgită, că nu-i nimic acolo. Dumneavostră colegii mei, o să citiţi doar o frază interesantă care spune că între preşedinte şi prim-ministru trebuie să vorbim la persoana a doua plural, să nu folosim epitete, să nu folosim comparaţii din regnul animal”, a spus Ponta, la inceputul sedintei CexN al PSD.

  Victor Ponta a explicat că acordul „prevede principii şi valori comune” şi conţine referiri la asigurarea funcţionării instituţionale, la coeziunea mesajului extern, la evitarea confruntărilor publice, la absorbţia fondurilor europene.

Premierul Victor Ponta anunţase marţi că a discutat cu preşedintele Traian Băsescu despre acordul semnat săptămâna trecută şi că a convenit cu acesta ca documentul să fie prezentat public miercuri, după ce toate negocierile privind constituirea Guvernului vor fi încheiate. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.