Acasă Politic Bucuresti: Iliescu: “Desemnarea lui Victor Ponta, fireasca”

Bucuresti: Iliescu: “Desemnarea lui Victor Ponta, fireasca”

DISTRIBUIȚI

115444 – 17122012 – „Desemnarea lui Victor Ponta ca premier este fireasca, pentru ca Traian Basescu nu putea ignora  votul popular. Daca Basescu se va mentine pe linia naravurilor binecunoscute, sigur va fi o noua tensiune in relatiile cu Executivul. Misiunea lui Ponta e cea mai grea acum, pentru ca trebuie sa gaseasca impreuna cu aliatii o echipa pe masura.

Important este ca indiferent de carnetul de partid, sa fie selectati ministrii cei mai potriviti. Sa nu ne mai jucam cu optiunile  personale, ci sa promovam oameni profesionisti”, a declarat presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, la RFI Romania.

In opinia fostului sef al statului, desemnarea lui Victor Ponta ca premier este „o decizie normala, fireasca si fara posibilitate de echivoc, pentru ca rezultatul votului a fost din acest punct de vedere covarsitor”.

„Candva Traian Basescu a spus ca nu-l va desemna nicicand pe Ponta, dar dincolo de optiunile lui personale si de resentimentele personale, e un vot popular, pe care nu-l putea ignora. Iar ceea ce a spus rezulta ca Ponta indeplineste aceste conditii”, continua presedintele de onoare al PSD.

Ion Iliescu e de parere ca „daca Traian Basescu va manifesta realism si va lua in considerare o situatie de fapt, poate sa asigure o convietuire fireasca. Daca se va mentine pe linia naravurilor binecunoscute, sigur va fi o noua tensiune in relatiile cu Executivul. Eu sper sa devina mai realist, pentru ca viata si optiunea electoratului ii impune o anumita tinuta”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.