Acasă Politic Bucuresti: Liderul opozitiei devoalează meciul pe bani din politica romanesca

Bucuresti: Liderul opozitiei devoalează meciul pe bani din politica romanesca

DISTRIBUIȚI

 – 115563 – 21122012 – Incapaciateta actualei puteri de a trece, rapid, prin Parlament un nou cabinet este, in opinia liderului PDL Vasile Blaga, dovada ”bătăliei pentru ciolan” care se duce între partidele din USL. 

Blaga susține că premierul Ponta trebuia să pună lucrurile la punct până acum, pentru a-și trece noul guvern. ”E o bătălie pentru ciolan. E de șapte luni premier, să nu își poată pune lucrurile la punct până acum e foarte grav… Lucrurile nu sunt clare, altfel până la ora asta erau audiați toți miniștrii. Nu e recunoscut, dar e conflict la drumul mare”, a declarat Blaga.

„A fost convocat Parlamentul, Senatul si-a incheiat treaba aseara, Camera urma sa incheie azi la 18.00, pentru ca la 19.00 sa inceapa audierile. Ca e meci pe bani, lucrul este foarte clar”, subliniaza liderul democrat-liberal.

Este posibil, crede Balga, ca „s-a ajuns in situatia in care probabil unii din PSD si-au dat seama ca ei au castigat alegerile, sigur in USL, si vor toate ministerele cu bani…Tergiverseaza numirea unui guvern cand populatia are nevoie… pentru bani”.

„Dansii sunt impreuna de 7 luni, aveau tot timpul ca macar de ochii lumii sa vina clari azi in fata parlamentului”, continua acesta.

Blaga a criticat si felul in care Ponta s-a dezis de promisiunile din urma cu cateva luni, cand declara ca va avea un „guvern suplu”. „Domnul Ponta ne-a spus ca va veni cu un guvern suplu, de 16 ministri. De ce vrea atatia ministri acum? Poporul asta nu-l duceti cum vreti! Pentru ca are 27 de comisari Comisia Europeana? De ce nu punem de pe acum 28, ca o sa vina si Croatia?”, s-a intrebat acesta ironic.

In fine, Blaga a aratat ca, in acest moment, PDL nu ar accepta o alianta cu PNL: „Nu am accepta alianta cu PNL. Noi am pierdut alegerile, am pierdut o actiune de patru ani in care am facut si lucrurui bine pentru tara, ni le-am asumat, am facut si greseli, avem timp sa ne reconstruim partidul si la viitoarele alegeri sa performam”. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.