Acasă Politic Bucuresti: Ponta le-a cerut mai-marilor din PSD sa-si asume responsabilitatea guvernarii

Bucuresti: Ponta le-a cerut mai-marilor din PSD sa-si asume responsabilitatea guvernarii

DISTRIBUIȚI

115515 – 19122012 – Preşedintele PSD, Victor Ponta a declarat miercuri, la începerea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, convocat să valideze propunerile pentru ministere, că liderii PSD trebuie să-şi asume alături de el resposanbilitatea guvernării României.

„Nu suntem aici să împărţim funcţii. Ne-am întâlnit ca să vă asumaţi alături de mine responsabilitatea de a conduce la nivel guvernamental destinele României”, a spus Victor Ponta.

Ponta le-a mulţumit colegilor săi din conducerea PSD pentru faptul că au reuşit să aducă din nou partidul la guvernare. „Vreau să vă mulţumesc tutoror. În urmă cu trei ani, eram un partid înfrânt încă o dată. Probabil puţini au crezut că vom putea fi un partid învingător atât de repede”, a spus premierul.

Liderul social-democraţilor a spus că ascensiunea PSD este cu atât mai evidentă în judeţele în care PSD nu avea organizaţii foarte puternice, dar care au crescut spectaculos. „Sunt foarte fericit că judeţe, organizaţii pe care le consideram pierdute au renăscut, s-au organizat, iar PSD e pe primul loc în preferinţele electoratului în Tulcea, Dâmboviţa, Mehedinţi, Timiş sau Arad. Nu pot să vă spun cât de mândru sunt că am câştigat din nou Suceava”, a afirmat Victor Ponta. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.