Acasă Politic Bucuresti: Ministrul Agriculturii va participa la “Saptamana verde” de la Berlin

Bucuresti: Ministrul Agriculturii va participa la “Saptamana verde” de la Berlin

DISTRIBUIȚI

115858 – 08012013 – Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, va participa, pe 19 ianuarie a. c., la Expoziţia Internaţională pentru Industrie Alimentară, Agricultură şi Horticultură „Săptămâna verde” care se va desfăşura la Berlin în perioada 18-27 ianuarie 2013.

            Cu ocazia acestei expoziţii, ministrul Agriculturii va avea şi o întâlnire cu miniştrii agriculturii din ţările participante la evenimentul de la Berlin. În cadrul întâlnirii, miniştri vor discuta despre “Investiţiile responsabile în economia agrară şi alimentară – factor cheie pentru economia alimentară şi dezvoltarea agricolă”. Vor fi analizate şi aspectele legate de modalitatea în care investiţiile private şi publice pot contribui la dezvoltarea sectorului agricol şi alimentar mondial.

            Anul acesta România beneficiază de un pavilion de 158 m.p. în care va fi prezentată o gamă largă de produse: miere, produse procesate din carne, produse lactate, vin, pălincă, produse de patiserie etc.

            România a participat zece ani la rând la „Săptămâna verde” de la Berlin, iar în anul 2012 a avut statutul de „ţara parteneră”, beneficiind de un pavilion naţional de 1000 m.p. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.