Acasă Politic Dolj: O politista din Dolj isi acuza sefii de hartuire sexuala

Dolj: O politista din Dolj isi acuza sefii de hartuire sexuala

DISTRIBUIȚI

116098 – 16012013 – Comisarul-sef Lidia Popescu (47 de ani), din cadrul Inspectoratului Poliţiei Judeţene Dolj, isi acuza superiorii de hartuire psihica cu tenta sexuala. Femeia sustine ca a facut cinci zile de arest, pe vremea comisarului Negoita, fost sef al Inspectoratului Dolj, pentru ca nu a cedat avansurilor sale sexuale.

Acum, Lidia Popescu acuza trei sefi, pe comisarul-sef de la ordine publica, Mihai Stoian, sef in cadrul Protectiei Interne Dolj, pe Gigel Radoi, zis si Gigi Duru si seful politiei studentilor, şi pe comisarul Sandu, de hartuire psihica cu tenta sexuala.

„Sunt militar de cariera si am invatat sa tin piept avansurilor sexuale ale sefilor mei. Incep cu sicanarea pe linie profesionala, daca esti tanara si fara experienta cedezi pentru ca nu ai ce face, daca nu esti pusa in functie pe linie politica sau nu ai dat bani. De ani de zile facem sesizari peste sesizari fara se se intample nimic. Raspunul fiecarei anchete a fost: nu se confirma. Dar, ce sa fac, sa fac fladrant cand sunt ciupita de fund ca si alte colege sau cand suntem intepate in sani cu pixul de sefii nostri? La toate aceste chestii a pus capac atitudinea sefului meu, Stoian, care, recent, m-a luat de piept si a dat cu mine de pereti desi am apropae doi metri, pe motive, evident,invocate de el, profesionale. Daca noi care am fost angajate la varsta de 24 de ani nu ne-am putut descurca intotdeauna cu sefii, cele care se angajeaza acum, la varsta de 20 de ani, nu au maturitatea emotionala sa nu cedeze izbucnirilor animalice ale sefilor”, a declarat Lidia Popescu, citata de Evenimentul Zilei. 

Conducerea IPJ Dolj confirma dosarul intocmit comisarului-sef Mihai Stoian, dar acesta nu poate fi acuzat de lovire deoarece comisarul-sef Lidia Popescu nu a depus reclamatie si nu a prezentat un certificat medico-legal. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.