Acasă Politic Arges: Aparatura de ascultare ilegala, confiscata

Arges: Aparatura de ascultare ilegala, confiscata

DISTRIBUIȚI

117012 – 18022013 – Procurorii argeșeni au perchezitionat nouă locuințe din Bucuresti, Ploiesti, Iasi si Braila, confiscand mai multe dispozitive de interceptare si ascultare tip „microfon spion” ilegală. Aparatura de ascultare ambientală şi programele informatice tip „spy” erau folosite pentru ascultarea, fără drept, a unor telefoane mobile și transferul neautorizat de date.

La perchezitii au mai fost descoperite dispozitive de bruiere a com

unicaţiilor, cărţi de joc cu microcipuri, echipamente electronice si dispozitive fabricate pentru infracţiuni privind jocurile de noroc, o masă de poker confecţionată în scopul trucării jocurilor de noroc, cerneluri speciale, imprimante, dispozitive destinate înregistrării audio-video disimulate în diverse obiecte (ceasuri, pixuri),  precum şi importante sume de bani.

În locuinta unuia dintre membrii grupării era amenajat un adevarat laborator pentru confecţionarea si adaptarea aparaturii de inregistrare.

Nu este prima data cand procurorii descopera aparatura de ascultare si inregistrare ilegala a telefoanelor, in urma cu doi ani, la Iași, fiind destructurat un alt grup, format din peste 40 de persoane, care ascultau, illegal, telefoanele. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.