Acasă Politic Bucuresti: Antonescu ii vede pe Dragnea premier si pe Ponta presedinte

Bucuresti: Antonescu ii vede pe Dragnea premier si pe Ponta presedinte

DISTRIBUIȚI

117365 – 01032013 – Pus în situaţia de a alege un premier pentru 2018-2020 între ministrul Dezvoltării Regionale, Liviu Dragnea, şi prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, Crin Antonescu a precizat că şi Liviu Dragnea ar fi o variantă foarte bună pentru că până atunci ar căpăta experienţa necesară.

„Dacă voi fi preşedinte, nu preşedintele alege premierul. Eu cred că ambii pot fi, dar să spun şi despre Liviu Dragnea, pentru că la fel ca şi Klaus Iohannis, Liviu Dragnea poate fi un bun premier. Mai ales că până atunci va căpăta şi experienţă guvernamentală. El acum este un om care are foarte multă experienţă politică în general şi de administraţie locală”, a declarat Antonescu, joi, la Realitatea TV.

Mai mult, preşedintele PNL a adăugat că în 2018 nu se mai vede preşedinte, Victor Ponta fiind cel care ar putea să ocupe această funcţie.

„Sincer vă spun, sper ca în 2018 eu să plec acasă, iar Victor Ponta să fie preşedinte şi să aibă de ales între Klaus Iohannis sau Dragnea, pentru că asta ar însemna că sunt două formaţiuni politice puternice”, a mai spus Antonescu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.