Acasă Politic Bucuresti: Despre consumul de droguri în inchisoare

Bucuresti: Despre consumul de droguri în inchisoare

DISTRIBUIȚI

117224 – 25022013 – Agenţia Naţională Antidrog (ANA) organizează miercuri, 27 februarie a.c., Conferinţa internaţionale „Sănătatea mintală şi dependenţa în închisoare” („Mental Health and Addiction in Prisons”), care va avea loc în Aula Ministerului Culturii.

Evenimentul va fi organizat în parteneriat cu Grupul de cooperare pentru combaterea consumului si a traficului ilicit de droguri (Grupul Pompidou) din cadrul Consiliului Europei şi se desfăşoară în cadrul proiectului „Prevenirea abuzului şi traficului de droguri în penitenciare”, finanţat de Grupul Pompidou.

În cadrul conferinţei, va fi inclusă o expoziţie cu lucrări de pictură realizate de persoanele consumatoare de droguri aflate în stare privativă de libertate, care urmează tratament de specialitate în cadrul comunităţilor terapeutice din penitenciarele Rahova, Jilava şi Târgşor.

La Conferinţa internaţională vor participa reprezentanţi de seamă ai Consiliului Europei, experţi din 15 ţări şi organizaţii internaţionale, reprezentanţi ai corpului diplomatic acreditat la Bucureşti, specialişti din cadrul instituţiilor române care au atribuţii în domeniul de referinţă. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.