Acasă Politic Bucuresti: Elena Udrea, convocata la Colegiul Director

Bucuresti: Elena Udrea, convocata la Colegiul Director

DISTRIBUIȚI

117002 – 18022013 – Presedintele PDL, Vasile Blaga, respinge acuzatiile de fesenizare a partidului, lansate de Traian Basescu si sustinute de Elena Udrea, reamintind ca, personal, a fost doar membrul PD, ”in diferitele lui forme”, dupa ruperea din FSN. Vasile Blaga a negat si acuzatiile aduse de presedinte potrivit carora aranjeaza cu liderii locali realegerea sa in functia de presedinte, precizand ca desi s-a intalnit cu acestia, nu le-a cerut sa impuna votul delegatilor.

Presedintele PDL a confirmat ca ultima discutie cu Traian Basescu a avut loc inainte de Craciun, dar ca acesta nu a dorit sa abordeze o asemenea tema. ”Daca va solicita o astfel de discutie, o vom avea, dar probabil cu tot Biroul Permanent al partidului”, a explicat liderul democrat-liberalilor.

Blaga sustine ca nu poate fi acuzat de relatii cu USL si a amintit ca Elena Udrea este cea care ”stie ce e prin USL”, pentru ca a trecut prin ambele partide.

De asemenea, Blaga a confirmat public informatiile aparute in media referitoare la presiunile exercitate asupra primarilor in numele Elenei Udrea. Pentru ca Udrea spune ca nu stie de existent unor asemenea presiuni, presedintele PDL a invitat-o la sedinta Colegiului Director din aceasta saptamana, desi nu face parte din acest organism, pentru a afla, personal, nemultumirile primarilor. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.