Acasă Politic Bucuresti: Elena Udrea vrea o alta structura de conducere in PDL

Bucuresti: Elena Udrea vrea o alta structura de conducere in PDL

DISTRIBUIȚI

– 117154 – 22022013 – Elena Udrea prezinta a facut publica, pe blogul personal, o scurta prezentare a motiunii cu care vrea sa castiga functia de presedinte al PDL la Conventia din martie.

Printre altele; Udrea propune o alta structura de conducere „mai simpla, mai flexibila si mai adaptata obiectivului de energizare a partidului”.

„Sa nu mai avem suprapuneri de functii, functii care sunt doar cu numele, dar nu au atributii si responsabilitati clare. De aceea, propun eliminarea functiilor de prim-vicepresedinte din structura de conducere, pastrarea secretarului general, un numar de 8 vicepresedinti regionali, 8 vicepresedinti politici si 8 secretari executivi”, subliniaza parlamentarul PDL.

Udrea cere ca, printr-o structura de conducere mai flexibila, partidul sa raspunda rapid la presiunile venite din zona puterii sau la semnalele din filiale.

„O conducere flexibila inseamna si sa ascultam mai des filialele si sa le implicam in procesul de decizie. Daca trebuie sa organizam saptamanal Colegiul Director, atunci il vom organiza saptamanal. Trebuie schimbata structura greoaie de acum, in care toata lumea pare reprezentata, dar majoritatea filialelor nu au un cuvant de spus in decizii presante si importante”, a explicat deputatul democrat-liberal.

Potrivit Elenei Udrea, vicepresedinti regionali “vor urmari adaptarea partidului la noile realitati politico-administrative si vor avea un rol decisiv in revitalizarea si dinamizarea relatiei centru-filiale”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.