Acasă Politic Bucuresti: Protest la CSM

Bucuresti: Protest la CSM

DISTRIBUIȚI

117368 – 01032013 – Un protest fata de revocarea judecatorilor Alina Ghica si Cristi Danilet din Consiliul Superior al Magistraturii este programat, vineri, la orele 15.00, in fata sediului Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

„E momentul sa iesim de pe Facebook in lumea reala. Veniti toti cei care credeti ca revocarea lui Cristi Danilet si a Alinei Ghita este abuziva, intrucat cei doi judecatori nu si-au incalcat cu nimic competentele si nu si-au exercitat in mod necorespunzator atributiile de membri ai CSM”, este descrierea evenimentului „Sa cerem dreptate la CSM”, planuit pe Facebook, potrivit Ziare.com. 

Initiatorii manifestatiei sunt Alina Popescu, Laura Stefan, Ana Otilia Nutu, Dana Isabelle Zarojanu, Iulia Briceag, Pusa Frasineanu, Marian Dragomir, Viorel Muha, George Staicu, Emil Moldoveanu, Gabriela Solomoneanu, Duma Victor Sebastian, Octavian Frank.F, Ioana Cosmeanu si Victor Duma.

Pana la orele pranzului, 117 persoane si-au confirmat prezenta la protest. Deoarece este 1 martie, unul dintre internauti propune pe pagina evenimentului ca participantii sa vina cu doua martisoare, pentru Alina Ghica si Cristi Danilet. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.