Acasă Politic Bucuresti: Trei noi secretari de stat la Ministerul Economiei

Bucuresti: Trei noi secretari de stat la Ministerul Economiei

DISTRIBUIȚI

117247 – 26022013 – Premierul Victor Ponta i-a numit, luni, pe Maricel Popa, Manuel Marian Donescu si Anca Laura Ionescu in functia de secretar de stat la Ministerul Economiei. In urma acestor noi numiri, au fost ocupate toate cele şapte posturi de secretari de stat din Ministerul Economiei, potrivit Hotnews.ro. Ministrul Economiei va fi inconjurat de sapte secretari de stat, un subsecretar de stat, secretarul general si doi secretari generali adjuncti, potrivit hotararii de Guvern privind reorganizarea ministerului, publicata recent in Monitorul Oficial.

Maricel Popa, unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din Iasi, detine actiuni la 15 societati. Popa controleaza si grupul Omega-Tehnoton, specializata in producerea de echipamente si componente electronice pentru diverse sectoare: transporturi, energetic, maritim etc. Compania are activitati si in domeniul constructiei, reparatiilor si intretinerii drumurilor in regiunea de Nord-Est a Romaniei, Antrepriza de Lucrari Drumuri si Poduri Iasi (ALDP). Din punct de vedere politic, este sustinut de PSD.

Manuel Marian Donescu, de profesie avocat, a fost consilierul fostului ministru al Economiei, Daniel Chitoiu. Donescu este sprijinit de PNL.

Anca Laura Ionescu a detinut functia de expert la Ministerul Economiei si Ministerul de Interne. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.