Acasă Politic București: Chiliman nu merge la congres

București: Chiliman nu merge la congres

DISTRIBUIȚI

117138 – 22022013 – Dezamăgit de noul statut al partidului, unul dintre cei mai vechi membri ai PNL, Andrei Chiliman, nu va participa la congresul PNL care se defășoară la Palatul Parlamentului în zilele de 22 și 23 februarie. ”Nu voi pleca din PNL şi nu voi participa ca membru de drept în niciun fel de organism în care eventual aş avea dreptul conform noului statut”, a ținut să precizeze Chiliman.

Delegaţia Permanentă a PNL a votat, joi, propunerile pentru modificarea Statutului partidului, între acestea numărându-se înfiinţarea funcţiei de prim-vicepreşedinte al formaţiunii, suplimentarea numărului de vicepreşedinţi la 30, iar funcţia de secretar general va fi suspusă votului Congresului.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a lansat, joi, un atac dur la adresa lui Andrei Chiliman, pe care il acuza ca a tradat partidul in campania pentru referendumul de demitere a presedintelui Traian Băsescu. Antonescu a spus despre Chiliman că este un ”laș care isi bate in fiecare zi joc de PNL”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.