Acasă Politic Cristina Pocora a demisionat din conducerea PNL Ialomiţa

Cristina Pocora a demisionat din conducerea PNL Ialomiţa

DISTRIBUIȚI

117374 – 01032013 – Cristian Pocora şi-a anunţat, vineri, demisia din funcţia de vicepreşedinte al PNL Ialomiţa.

Liberala a demisionat şi din interimatul pe care îl asigura la organizaţia PNL Slobozia, precizând că va rămâne doar un simplu membru al partidului, în cadrul organizaţiei PNL Feteşti.

”La baza deciziei mele, stau eveimentele din ultima lună, în care orice încercare de reconstrucţie în cadrul organizaţiei PNL Slobozia, în calitate de preşedinte interimar, a fost blocată şi, de asemenea, atmosfera tensionată din cadrul BPJ PNL Ialomiţa”, a motivat Pocora.

Pocora se declară nemulţumită de modul în care se face reorganizarea filialei PNL Slobozia, spunând că ideile colegilor săi sunt incompatibile cu ale sale.

”Eu cred în echipe formate din oameni serioşi, oameni care au principii, oameni care muncesc, nu oameni care au alergat întotdeauna doar după funcţii şi nu şi-au testat niciodată capacităţile în confruntări electorale. Din păcate, prezenţa unor astfel de oameni în BPJ reprezintă un disconfort pentru toţi ceilalţi membri ai Biroului”, a mai explicat deputata liberală.

”Sunt oarecum lucruri care nu funcţionau în cadrul organizaţiei PNL Ialomiţa, din care fac parte, mai ales din organizaţia de Slobozia, pe care am avut sarcina să o conduc interimar. Sunt personaje care fac tot felul de gesturi nu foarte fireşti, care au profitat, de exemplu, de situaţia mea de sănătate, că am un picior operat. Şi au considerat ei că pot pune mâna pe putere. Sunt tot felul de lucruri între noi, în organizaţie, şi am considerat că cel mai bine este să îi las să continue maniera în care consideră ei că vor să facă treabă, eu urmând să am aceeaşi activitate pe care am avut ca şi liberal în Ialomiţa şi la nivel central, date fiind şi campaniile care urmează”, a explicat Pocora.

Întrebată dacă decizia i-a fost influenţată de venirea unor noi oameni în partid, Pocora a explicat că gestul său este legat doar de unele conflicte de idei şi că, deopotrivă, susţine atragerea de oameni valoroşi în partid. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.