Acasă Politic Dambovita: Perchezitii in Dambovita pentru furturi din camioane in Belgia

Dambovita: Perchezitii in Dambovita pentru furturi din camioane in Belgia

DISTRIBUIȚI

117380 – 01032013 – Poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul IGPR şi ai Serviciului de Investigaţii Criminale Dâmboviţa, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, împreună cu doi ofiţeri de poliţie din Belgia au făcut percheziţii la sediul unei societăţi comerciale de transport internaţional de mărfuri din judeţul Dâmboviţa şi la domiciliul administratorului acesteia.

Administratorul, care este şi asociat al societăţii respective, este arestat în prezent în Belgia, împreună cu alţi doi cetăţeni români, fiind suspectaţi de comiterea mai multor furturi de bunuri din autocamioane, în special a unor însemnate cantităţi de combustibili, pe care le valorificau, de regulă, în străinătate, potrivit unui comunicat al IGPR.

În timpul percheziţiilor au fost identificate şi ridicate pentru cercetări înscrisuri şi alte bunuri folosite la comiterea de infracţiuni.

Cercetările sunt continuate de autorităţile române şi belgiene pentru identificarea tuturor persoanelor implicate. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.