Acasă Politic Elena Udrea, crede că pedelistii trebuie ”socati”

Elena Udrea, crede că pedelistii trebuie ”socati”

DISTRIBUIȚI

117112 – 21022013 – Elena Udrea crede că PDL are nevoie în acest moment de „de un şoc”, de un lider care să-l scoată din letargie. Invitată la realitatea TV, Udrea a spus că in următorii ani partidele se vor lupta pentru câștigarea electoratului de 40 de ani și că în această competiție vede ca principal adversar PSD-ul lui Victor Ponta.

In ceea ce priveste lupta interna, udrea crede ca recentele sondaje orezentate de media sunt aproape de adevar, pentru ca toti liderii PDL au o popularitate în jur de 15%, dar sub partid. ”Nu facem o figură bună, nu ne vedem suficient”, spune Udrea. ”Am pierdut alegerile cu un scor foarte mic. A fost o strategie greşită cu care am mers în campanie. La Roman, eram întrebată unde este PDL. Campania nu a fost cea mai bună, liderii partidului, datorită presiunii foarte mari, au plecat în propriile colegii şi au abandonat scena naţională. La noi a fost o derută totală”, a explicat democrat-liberala.

Referindu-se la contracandidatul sau la presedintia partidului, Udrea a opinat ca Vasile Blaga este sustinut de USL.

”Îmi fac griji cine mai face un pas în faţă în momentul acesta. De unde găsim oameni cărora să nu le fie teamă, să nu aibă înţelegeri. Sunt mulţi cei care au iniţiative, se luptă cu USL, însă situaţia în care se află azi PDL, îi face să nu mai fie credibili”, a argumentat Udrea.

Acum e nevoie de un lider care să poată trezi partidul din starea în care se află, din letargie. Schimbarea trebuie să fie un şoc. Am făcut foarte multe lucruri concrete. Am dorinţa de a mă bate pentru partid. Am muncit foarte mult cu oamenii partidului.

Îmi dedic cu pasiune acest moment al vieţii mele PDL-ului. Cred că putem să ne adresăm credibil oamenilor de 40 de ani, care pot sta pe propriile picioare. O femeie dacă nu e puternică în politică nu rezistă”, a mai spus Udrea. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.