Acasă Politic Bucuresti: Amendati pentru specula cu bilete la meciul Steaua-Chelsea

Bucuresti: Amendati pentru specula cu bilete la meciul Steaua-Chelsea

DISTRIBUIȚI

117476 – 06032013 –  Peste 370 de poliţişti bucureşteni vor fi mobilizaţi joi, 7 martie a. c., pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării în cursul serii, pe Arena Naţională din Capitală, a meciului de fotbal dintre cluburile Steaua şi Chelsea.

Poliţiştii vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, dar şi în alte zone în care va fi necesară prezenţa acestora – Centrul Istoric, principalele artere ale Capitalei etc., asigurând totodată şi accesul auto al riveranilor în zonele în care circulaţia rutieră a fost blocată sau deviată.

Acţiunile poliţiştilor îi vizează şi pe cei care au cumpărat bilete de acces la această manifestare sportivă în scopul revânzării lor, echipajele de siguranţă publică şi cele de flagrant urmărind descurajarea unor astfel de fapte, depistarea şi sancţionarea contravenţională a celor care le comit, precum şi confiscarea acelor bilete.

Poliţiştii bucureşteni au depistat deja patru bărbaţi care ofereau spre vânzare, la suprapreţ, 20 de bilete pentru meciul Steaua – Chelsea. Cei patru cereau pentru biletele puse la vânzare 5.510 lei, în contextul în care valoarea nominală însumată a acestora era de 1.400 lei.

Biletele au fost ridicate de poliţişti şi predate organizatorilor, iar cei patru au fost sancţionaţi cu amendă de 5.000 de lei. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.